четвртак, 22. септембар 2016.

4 Najelegantnija Modela Sunčanih Naočara Za Modno Osveštene Muškarce u 2017

Čim su se pojavile početkom XIX vieka, sunčane naočare su postale veliki hit modernog svijeta. Ne samo da su praktične, jer štite Vaše oči od štetnih UV zraka, već pružaju i savršeni modni detalj za Vaš imidž. Možemo sa sigurnošću reći da su modni trendovi koji uključuju sunčane naočare izuzetno popularni kod svih ljubitelja mode, i da će sunčane naočare biti dio svih modnih trendova u 2017. Bilo da se izležavate tokom popodneva ili subotom naveče idete na piće sa društvom, sunčane naočare igraju glavnu ulogu u definisanju Vašeg modnog stila.

Pošto smo ustanovili koliko su sunčane naočare bitne u Vašoj garderobi, znajte da izabrati pravi par nije nimalo lako. Neki dizajni će izgledati odlično na Vašem licu a drugi Vam neće stajati baš tako laskavo. Pošto svi muškarci žele da izgledaju što bolje mogu, evo 4 prijedloga najelegantnijih sunčanih naočara za muškarce.

Pilotske naočare
Pilotske naočare
1. Aviator
Bausch & Lomb su napravili ove izuzetno elegantne sunčanice i one su odmah postale hit u svijetu mode. Danas ih znamo pod imenom „Ray-Ban Aviators“, ali oni su originalno bile dizajn upravo Bausch & Lomba. Upravo ove sunčane naočare su dovele do toga da se stvori i zaseban stil pod nazivom „aviator“. Karakteristike su tamna i reflektivna stakla tri puta veća od očiju. Metalni okvir je jako tanak i ima dvostruki ili trostruki most preko nosa. Muškarcima koji imaju lice oblika srca će ovakve sunčane naočare savršeno pristajati.

Wayfarer naočare
Wayfarer naočare
2. Wayfarer
Ovaj stil je započeo Ray-Ban i to još davnih 1950ih. Dizajn i estetika su doprineli stvaranju potpuno svežeg trenda i odmaka od glomaznih metalnih naočara koje su preovladavale u tom periodu. Tokom godina, popularnost ovog dizajna će da opadne ali nedavne prezentacije na modnim pistama nam pokazuju da bi se Wayfarer ipak mogao ponovo naći u trendu. Ipak je riječ o retro izgledu, sa lagano ofarbanim okvirom i staklima, što ih čini savršenim za jesenje doba.

Naočare sa reflektivnim staklima
Naočare sa reflektivnim staklima
3. Mirrored
Najbitnija odlika ovog tipa sunčanih naočara jeste da su tako reflektivne da su ljudi oko vas mogu prepoznati u odsjaju. Ove naočare su izuzetne za svako fotografisanje, jer izgledaju fenomenalno na slikama. Ako želite dizajn kojim ćete privući svu pažnju na sebe, evo ga. Ovako ćete ostaviti i utisak enigmatične ali samopouzdane osobe. Ako je to Vaša namjera, i želite pokazati da ste ozbiljni i nezavisni, ovo je savršen izbor. Glavni primjer ovog tipa su Aviator naočare.

D-frame sunčane naočare
D-frame sunčane naočare
4. D-Frame
D-Frame sunčane naočale su ujedno i savremene i klasične. Ovaj dizajn je popularan jer pokazuje neobičan spoj preciznosti i originalnosti. Dok većina drugih dizajna ima ovalan oblik, D-Frame ruše ustaljene konvencije i možete ih prepoznati preko pravog ugla na vrhu okvira. One ostavljaju futuristički utisak i odišu upečatljivim seksipilom. Najpoznatiji predstavnici ovog dizajna su Dolce & Gabanna naočare. 

I eto ga. Ako ste pratili naše preporuke što se tiče najvrelijih modnih trendova sa sunčanim naočarama, spremni ste da palite i žarite. Podelite svoje mišljenje u odeljku sa komentarima ispod.