недеља, 20. децембар 2015.

Trendovi sunčanih naočara u 2016



Trendovi sunčanih naočara u 2016
Trendovi sunčanih naočara u 2016
Najveći trend za proleće (i leto) 2016. su sunčane naočare! Da li ste u potrazi za najnovijim stilizovanim naočarima u 2016.? Okrugle, ogromne, sa ogledalom, zaštitne, ukrašene, to su neki od trendova u 2016.

Sunčane naočare su neophodni aksesoar za mnoge ljude. Pored toga što štite oči, one daju i novi izgled licu, pokrivaju tragove umora posle noći provedene u gradu, skrivaju oči, i obavijaju velom misterije osobu koja ih nosi i na kraju one su odlika stila. Osobe koje su navikle da nose naočare za sunce ne mogu da žive bez njih. Svi ljubitelji naočara, kao i svi koji žele da obnove svoj izgled će biti srećni da saznaju najnovije vesti, trendove i brendove koje će biti na vrhu talasa u 2016.

Naočare za proleće i leto se ne smatraju revolucionarnim ali ove sezone je vreme da se odbace tradicionalne avijatičarske naočare i da se razmišlja šire, vedrije i hrabrije. U kratkim crtama, nosite bilo šta što je pod uticajem sedamdesetih, što bi značilo povratak divnih zaobljenih stakala. Ženske naočare će pratiti sličan trend, sa izuzetkom što će se vratiti seksi mačkaste naočare, što mislimo da je fenomenalno.

Proleće i leto su ovde, što znači povratak sunca i jednog od naših omiljenih aksesoara za toplo vreme: sunčanih naočara!